IsoSeghers denkt verder dan het plaatsen van vloerisolatie en chape alleen. Want ook wat er daarvoor gebeurt, heeft uw volle aandacht nodig: sanitair, verwarming, ventilatie… Noem maar op. Sack Zelfbouw wil de prijsbewuste doe-het-zelver helpen met kwalitatief hoogstaande producten en een professionele begeleiding.

Zelfbouw wat?

Sack Zelbouw levert zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie en badkamers. Denk aan radiatoren, vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepompen en meer. De opzet is eenvoudig, de uitkomst voordelig: u wordt op maat begeleid, steekt zelf de handen uit de mouwen en bespaart, zonder zorgen.

“Wij willen Sack Zelfbouw omringen met premium partners die een toegevoegde waarden hebben, om mensen tijdens een tijdrovend bouwproces zoveel mogelijk te ontlasten.”

Ann De Groote, zaakvoerder Sack Zelfbouw

Zelfbouw waarom?

“S”ervice

Sack Zelbouw doet niet zomaar dromen van wonen, maar biedt door haar professionele begeleiding een houvast, ook als u op onverwachte problemen stuit. De mensen op de vloer en de technici staan u met raad en daad bij, mocht u toch hulp nodig hebben bij de installatie.

“A”anpak

Sack Zelbouw brengt structuur en efficiëntie in uw bouwproject. Door zelf aan de slag te gaan, bepaalt ú het ritme waarin u bouwt. U hoeft dus niet langer verschillende aannemers op elkaar af te stemmen.

“C”orrect

Elk bouwproject is anders. Sack Zelfbouw heeft een oplossing die aansluit bij uw wensen en die van uw architect: uw zelfbouwpakket is uniek en wordt op maat samengesteld.

“K”waliteit

Sack Zelfbouw biedt u de kans om te besparen op uw bouwbudget zonder in te boeten op kwaliteit. Zij werken enkel met A-merken die uw vertrouwen waard zijn: eersteklas producten, eersteklas dienstverlening.