Frans: +32 495 288 105

Gilles: +32 495 288 107

E: info@isoseghers.be

Over ons

IsoSeghers is een familiebedrijf met meer dan veertig jaar ervaring in gespoten polyurethaan (PUR) en chape

IsoSeghers specialiseert zich al meer dan veertig jaar in chape en verschillende soorten isolatie voor appartementsgebouwen en particuliere woningen. Het bedrijf werd opgericht door Frans Seghers. De laatste jaren bouwde hij IsoSeghers samen met zijn zonen uit tot één van de bekendste specialisten van het Waasland. Met Gianni en Gilles Seghers staat nu de tweede generatie aan het roer.

Kwaliteitsgarantie

IsoSeghers wil bouwers en verbouwers bijstaan met de meest vooruitstrevende materialen. Daarom kiezen wij bewust voor premium partners van wie de kwaliteit van hun producten bewezen is.

Vakmanschap

Het spuiten van PUR isolatie of het plaatsen van vloeivloeren vraagt om specifieke vaardigheden. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze werknemers op regelmatige basis trainingen bijwonen. Die constante bijscholingen zijn uw waarborg voor een professionele uitvoering.

Milieubewustheid

IsoSeghers wil een actieve bijdrage leveren aan milieubewust bouwen. Wij kiezen voor producten die vrij zijn van schadelijk stoffen voor mens en milieu. Onze keuze voor anhydriet vloeichape en gespoten polyurethaan (PUR) kadert perfect in deze filosofie.

IsoSeghers Gianni
IsoSeghers Walltite PUR Meten IsoSeghers vrachtwagen
Walltite gespoten Pur

Walltite

Door voldoende te isoleren bespaart u energie. Gespoten isolatie of polyurethaan (PUR) is dan de meest efficiënte oplossing. Met Walltite bieden wij u een hoogkwalitatief product dat de warmte nog beter geleidt dan soortgelijke isolatiematerialen.

IsoSeghers Chape

Chape

Een vloeichape of dekvloer in anhydriet is de betrouwbaarste, meest kwalitatieve oplossing om uw draagvloer af te werken. Deze chape kan elke oppervlaktegrootte aan, is beresterk en is gemakkelijk te plaatsen in zowat elke dikte.

Akoestische Isolatie

Akoestische Isolatie

Beperk contactgeluiden tussen de verschillende verdiepingen en kies voor een kwaliteitsvolle geluidsisolatie. IsoSeghers bereidt uw vloer voor met een uitstekende akoestische isolatie met een hoge densiteit.

Meer dan 40 jaar ervaring. Interesse?

Vraag hier een offerte